Såg nyss...

Ninos öga har en röd svullnad som sticker ut. Och INGA ögonfransar! Vet vem den skyldige är! Anneli har ju tuggat morrhår till och från, tydligen så har hon börjat ge sig på ögonfransar nu också. Stackars Nino! Verkar inte som han är irriterad av det iaf men det blir till att kontakta veterinär imorgon bitti! 
Börjar lägga ihop två och två nu. Kan nog vara så att Märta råkat ut för sin huligandotter och att hon tuggat av hennes ögonfransar och att det har irriterat henne.
Blir till att hämta in en bur inatt. Vill inte göra så här men blir nu så illa tvungen. Kan inte ha en kanin som ger sig på de andra. Och speciellt inte deras ögon. Usch vad trist allt blev igen.


Kommentarer
Postat av: Kaninfamiljen

Ush, så jobbigt! Låter som att den där Anneli skulle behöva bo för sig själv så hon inte kommer åt de andra kaninerna... Skulle det fungera att stänga av en del av rummet med kompostgaller så hon fortfarande kan se de andra?



Kram!

2011-10-21 @ 10:03:48
URL: http://kaninfamiljen.com
Postat av: Kaninfamiljen

Svar: Jo det blev en till. Bamse sökte akut hjälp till nytt hem. Han har varit frigående hos en tjej som tröttnade och lämnade tillbaka honom till uppfödaren. Där han har suttit i bur och vantrivts. Det är ju så med kaniner som fått vara fria att de blir jättedeppiga om de blir instängda. Kände mig träffad och är så glad att jag åkte iväg och hämtade honom. Sara (uppfödaren) är en jättego tjej som verkligen bryr sig om sina kaniner och det märks på Bamse som är en frisk, trygg och social kaninpojke.



Mindre glad över läget med Eddie. :(

2011-10-25 @ 20:40:53
URL: http://kaninfamiljen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0