Dagens inköp

Ny skål och morotsleksaker.
Har dock funderat lite över "morötterna". De där snörena som de är gjorda av, är de verkligen bra för kaninmagar? Och hur är det med färgen?




Änglavakt!

Mina kaniner hade verkligen änglavakt igår kväll. Står och pysslar vid diskbänken när jag hör världens brak bakom mig och sonen utbrister: Herregud!
Då har glasskivan under soffbordet hamnat på golvet och gått i tusen bitar! En del stora vassa bitar sticker rakt upp i luften. Jag tackar min lyckliga stjärna för att ingen kanin låg och vilade där just då. Det är annars favoritstället när de får springa lösa. Alltid är det någon kanin som sitter eller ligger där under.
Vet inte vad som hänt med glasskivan men det måste ha blivit någon slags spänning i glaset som gjort att den sprack.
Vågar inte ens tänka på hur det kunde ha slutat. Ryser...

Så här brukar det se ut när de myser under bordet. Har bestämt mig för att inte sätta dit någon ny glasskiva.


Underbar sommardag!

Sååå..länge sedan jag var här inne och skrev. Är väl så att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om.
Livet lunkar på med fem busiga kaniner. Har inte haft så mycket tid med de stackarna nu på ett par veckor. Jobbat alldeles för mycket. Tröstar mig med att de har varandra.
Idag har de i alla fall fått vara ute i solskenet. De som velat. Tre stycken har blivit riktiga stugsittare vilket inte är så bra för figuren och hälsan. Usch, måste få de att motionera mera, men det är inte det lättaste när man jobbar full tid. Sonen har inte heller varit hemma och kunnat se till dem. Men nu börjar skolan igen och då blir det förhoppningsvis lite bättre rutiner både för sonen och kaninerna. :)

Bjuder här på en bild på en solande Nino.




RSS 2.0